tankar om tarmen

idag är en bra dag känner jag. och kanske är en bidragande orsak att jag har en ny tröja som jag älskar så mycket att jag kan tänka mig att slänga ut allting annat ur garderoben. den är varm. den är skön. den är tjock utan att jag känner mig tjock. åh, den är himlen. 
 
 
 
aporpå tjock - min mage har börjat skrika. ibland är det som om någon tar sin hand och knyter den om mina tarmar. det gör så ont att jag blir tvungen att hålla mig i dörrposten för att inte tappa fattningen. och den sväller upp efter jag har ätit oavsett om det är mat utan vare sig gluten eller laktos. magen är som en egen varelse med hjärna. just nu är jag fortfarande i den fas att jag undersöker vilken mat som inte känns. min aptit har avtagit nästan helt och jag äter bara för att bli mätt. så slog tanken mig idag - varför ska jag inte skriva om detta? dokumentera all mat och på så vis sporra mig själv till att prova laga nya rätter och vänja mig av med mina tidigare matvanor. kanske resulterar det i bättre välmående och kanske förändras min vikt till en mer bekväm sådan? vem vet. 
 
jag funderar ofta på det, vad jag vill att den här platsen ska vara. det bästa som finns är ju att se tillbaka i arkivet och se vad jag haft för mig om förr om åren. dessutom är det alltid roligt i stunden också, både att fotografera och att skriva. den svåra biten är ju inspirationen, men om jag klarar att leverera texter varje vecka bara utifrån fantasin klarar jag nog denna lilla bloggen. jaja, sluttjatat om detta. 
0 kommentarer