Tankar från en dal

Hej kompisar!
 
Från ett plöstligt ingenstans fick jag en stark längtan tillbaka till bloggis. Simon och jag var nyss uppe och gick på ett berg. Det var supervackert och jag saknar knappt havet? Istället porlar det från små bäckar längs hela vägen och smältsnö droppar från klipporna. Nästan havsljud. 
 
 
 
Jag blev så full av ljus och livsglädje efter vår prommis att jag tog tjuren vid hornen och beställde ett par vårskor. Nu kommer de alltså vänta på mig när jag kommer hem härifrån. Det är fint. 
 
 
Dessutom har jag kommit in i ett nytt skrivarflow!!! (hoppas att det inte tar slut för att jag skriver såhär?) Just nu snittar jag två sidor text om dagen. Supernöjd. Kanske är det för att vi under två veckor ska skriva en 15-sidors novell och för att jag började i typ måndags...? Och på så vis försvann en utav de två. Men ja, hur som så känns det kanon. Jag har börjat hitta mig själv i språk och ton och det är ju alltid kul. 
 
Jag har sökt skola nu i alla fall och det känns som att min framtid hänger på en skör liten sytråd. Det finns bara en väg jag tänkt att gå, och om övre makter (universitet) inte finner mina gymnasiepoäng lämpliga, vet jag inte vad jag ska göra av mig själv. Mitt leverne pendlar alltså mellan superglad och vettskrämd. 
 
Kram
från
mig 
 
0 kommentarer