24 september

Eftersom det var så hiskeligt längesedan jag kom med minsta livstecken, tänkte jag visa sporadiska bilder från min dag. Morgonen började med frukost i mormors hus. Älskar att vara där; nära havet, nära ensamheten. Denna gång skulle jag dit för välbehövliga skriv- och läsardagar. Men som sagt - morgonen började med frukost. Brämhults bästa, bröd av fin sort, te av god sort och så skagenröra. Pricken över i!  
DSC_0648
 Sedan snörade vi på oss skorna för att ge oss ut i skog och mark! 
  
DSC_0652
(Simon kommer säkert se ut såhär på varenda bild vi tar i Budapest. Vi åker dit om lite mer än en vecka! Längtar så in i norden!)
DSC_0654
Vi går förbi åtskilliga trähus med glasverandor. Känner jag mig själv rätt (omg vad många jag-ord!) så har jag redan visat er dessa hus.. men fint äre!
DSC_0656
DSC_0685
Slutligen kommer vi till hamnen. Det är folktomt överallt.
DSC_0666I kohagen som vi går igenom på tillbakavägen, står korna så vackert uppställda. Nästan så jag borde säga till Bregott att åka dit! 
DSC_0683
Återstoden av dagen ömsom satt, ömsom låg jag i soffan. Försökte skriva klart veckans uppgift och samtidigt läsa så mycket jag orkade i boken som också ska vara utläst alltför snart.  
DSC_0689
DSC_0690
Timmarna gick. Sedan körde jag hem, åt, och åkte sedan mot min storasyster och nya fina lilla barnet. Algot ska jag visa er en annan dag! 
 
Puss å kram!
0 kommentarer