Skriverier

Hatar hatar hatar dessa förbannade feltrck på tangenterna och vipps - så är dokumentet borta. Jag hade suttit och filat på fina formuleringar och romantiserat det så vackert, och så väck. Alltihop. Ett helt jävla blogginlägg.

I det där dokumentet hade jag skrivit om mina ständiga dagdrömmar om framtiden. Varenda vaken timme tänker jag på hur gärna jag vill plugga skrivande och sitta på caféer med min macbook. Filosoferandes och koncentrerad. Det är idyllen jag alltid drömt om. När jag blir äldre, medelålders eller ytterligare, vill jag sitta i en trästuga med glasveranda på Torsö och skriva. 
 
När jag hade färdigställt texten till det förbaskade, uteblivna blogginlägget fattades det bilder. Dessvärre ligger min kära kamera nerpackad i kameraväskan alltid och det genererar inga fotografier... Så vad gör jag? Jo, jag samlar inspiration från pinterest. Denna trofasta expert på att visualisera framtidsdrömmar och idyllen en drömmer om. 
 
Materialist som jag är, finns målet för mina sparade pengar med på varenda kontorsbild. 
Bilderna nedan visar alltså potentiella skrivmiljöer. Fint som snus. 

 
  
 
Efter imorgon eftermiddag nalkas ännu ett par lediga dagar. Vi ska repa inför konserten som blir resultatet av vårt gymnasiearbete, jag ska på spelkväll med saknade människor och försöka få undan lite skolarbete... 

Hoppas allt är fint med er därute. Kramar <3 
0 kommentarer