Mitt höstlov

Måndagen vet ni redan. På tisdagsmorgonen ringde syster Ida, och precis efter min och Nellys morgonrunda med hundarna, åkte vi till secondhand affären i grannkommunen. Givetvis plockade jag på mig porslin som får vänta uppe i Kåraboda tills jag får dem i julklapp... Därefter åt gick jag till tandläkaren för att sedan avnjuta en superduper god middag hos Ann.
Onsdagen kom snabbt därpå. Då hoppade Simon, Lisa och jag in i bilen och körde till farmor och farfar. Där tittade vi i gamla fotoalbum och såg på farfars filmer från de gångna åren och åt, givetvis.På torsdagen hängde vi med Ida och Lin igen. Åt och skrattade mest hela tiden.Fredagen gick lugnt och stillsamt till, fram tills sena kvällen. Då var det galej i Karlshamn. Natta och jag tänkte att vi skulle se likadana ut på maskeraden och såhär blev det.
Vaknade hos min käraste pöjk, äcklig med tungt huvud. Det blev ingen sovmorgon denna dag, utan Lisa och jag skulle åka och bada med kusinvitamin. Bästa dagenefter sysslan!Så såg min vecka ut. En vecka till hade inte varit så pjåkigt, men nu har man inte så mycket till val... Ta hand om er!
0 kommentarer