fåtöljskriv

DSC_0896
DSC_0898
DSC_0900
 
 
ärligt talat är det inte alltför ofta som jag sitter här och pluggar. men idag föll det sig så, och det är ganska bekvämt och trevligt. trevligt för att jag trivs otroligt bra i mitt eget sällskap. åtminstone så länge det är självvalt. just nu håller jag på med att skriva en dialoguppgift även om jag inte kommit till själva konversationen ännu. det är så roligt att skriva nu och faktiskt betydligt lättare än förra terminen. 
 
på mitt lilla nattygsbord syns två böcker. "fågeln som vrider upp världen" håller jag på med nu. den är så härligt oförutsägbar och märklig, men otroligt tjock. eftersom jag börjat återuppta den här platsen hoppas jag att ni får en recension snart. därunder ligger fjodor dostojevskijs "idioten" som är mitt stora litterära mål. 
 
ett hett tips om det skulle råka sig så att någon slags skribent är inne här och läser : skaffa omnwriter. det är min bästa vän i pluggtider. där får en fram ett behagligt skrivmaskinsljud vid tangenttryck och i bakgrunden hörs tågljud. dit ska jag återvända nu. ha det bra vänner 
0 kommentarer