Fräsch som en nyponros

 Untitled
Untitled
Untitled
 
Färsk som en nybakad morgonfralla var jag här. Jag hade alltså precis gått ut från frisören med mina nya slingor och lämnat utväxten därinne. Det är som efter ett tandläkarbesök; känslan är superren. OCH SOLEN LOG. Tack till frissan och Ebba, som höll mig sällskap under dessa många timmar och som även tog bilderna. Sedan gick vi en promenad ute vid havet och lockarna var borta. Må färgen sitta länge åtminstone. Den har gjort mig ruinerad. 
 
Vänligen notera den nya kategorin som jag helt spontant döpte till mig. Fler smeknamn att vänta.
0 kommentarer

Green kitchen stories

Årets bokreafynd hittade jag på Ica Maxi. Den här kokboken har ju cirkulerat på varenda blogg jag läst, så det känns som ett användbart köp. Än så länge har jag inte lagat någonting, men jag tänkte göra granolan snart. På grund av magen har jag ju fått hitta mättande frukostsubstitut och det känns som om Green kitchen stories har många att ge mig. 
 
DSC_0903
DSC_0905
DSC_0908
 
Och såklart blir jag ju kär i en bok som har en vallmoäng redan på de första sidorna. 
 
Idag tänkte jag finjustera skrivuppgiften, läsa, spela sims och gå en promenad ungefär. Imorgon ska jag äääääntligen till frisören och råda bot på min utväxt. Jippi. Längtar alltid som ett barn på julafton.
 
Ha en bra dag hörrni!
0 kommentarer

Mina syskonbarn

I typ onsdags eller torsdags eller vad det nu var, träffade jag alla kidsen! Kidsen är alltså mina två storasystrars barn. Den ena har Lin och Maj, den andra har Ellie, Frans och Algot. Det brukar vara kaosartat och jätteskojfriskt när vi umgås allihopa, men inte den här gången. Några var sjuka och hade feber, men vi trotsade allting och kramade om varandra en stund ändå. 
 
DSC_0903
Det här är Lin när hon tittar på Lotta på Bråkmakargatan. DSC_0920
Det här är Algot hos sin favoritmoster. OBS det är inte jag. Han bara gråter om han ser mig. Ibland förstår jag honom. DSC_0922
Det här är Ellie. Hon är den äldsta av dem och har tappat två tänder. DSC_0924
Det här är Frans med sin stormtrooper. 
 
Jag älskar att jag har en så stor familj och att mina systrar är mina bästa vänner. Och att barnen ibland känns som mina egna. De är fantastiska hela bunten. 
 
Och jag inser till min förtret att jag inte tagit någon bild på Majen. Men hon var där och var lika söt som de andra. 
1 kommentar