Studenten

Dagen kom, dagen gick. Studenten började närmare sju på morgonen. Vi åt smaskig frukost hemma hos Henrik i min klass. Skrattade och dansade och skålade och fotograferade. Underbar stund. Därpå invaderade vi 310an mot skolan. Vi tog tillfället i akt att sjunga studentsången trestämmigt och vår allas favorit Käraste bröder. Kul tyckte vi, kanske inte morgonpendlarna. 

Bilden tog Joel i min klass
Väl i skolan satt vi tillsammans med våra mentorer i ett klassrum och åt smaskig tårta. En såndär med kladdkaksbotten och mousse. Vi skrev i varandras mössor och pratade om det som varit. 

Återstoden av skoldagen spenderade vi i matsalen tillsammans med Özz Nujen. Han var dagens konferencier och ömsom skojig ömsom politisk. Kul i vilket fall! Lärarna hade förberett en flashmob med dans för oss, och våra musiklärare spelade också. 

Å så till sist - utsparken. Tårarna rann i en ändlös ström nerför mina kinder när vi kramade om våra kära lärare för sista gången och fattade varandras händer. Orkestern började spela och vi började vårt långa tågande genom folkmassorna. 

 
Tusen tack till min familj och mina vänner och min klass för att ni gjorde denna dagen så fantastisk och oförglömlig. Tack även till Lisa som skrattar så fint här på sista bilden. Det är hon som fått agera fotograf under dagen. På samma bild har Emma nyss vunnit i tipsrundan om mig och i pris fick hon en sten. Käckt. 
1 kommentar
Nadja

Nu är jag en liten stalker som läser såhär långt ner i din blogg, men guuuud vad jag saknar dig och resten i klassen! Gråter liiite när jag ser detta inlägget. Hoppas du har det bra! /Nadja

Svar: nämen åh vad kul att du stalkar! det med all rätt Nadja! jag saknar också dig och er och blir så otroligt nostalgisk när jag ser alla bilder från studentdagen och från all vår tid ihop... hoppas allting är bra med dig. kramar
Maya Göransson