Ännu en sällsam livsuppdatering

Livet har sin gilla gång, och med ens har vi haft såväl utsparksträning som skattjakt som tillbakablickar på konserter vi gjort som minnen vi delat. Idag fyller min systerdotter Lin två år (trots att hon är starkt övertygad om att hon fyller ett, ETT!) och Ebba (a.k.a Schanita) tar studenten. Idag är även dan före dan före dopparedan, så att säga, för på fredag är det vår tur att sjunga oss hesa och göra kanelbullen utanför skolan. 
 
Skattjaktslaget Nathalie, Clara, Anna och jag. Äntligen fick jag leva ut min ABBA-dröm! Olyckligtvis vann vi inte någon tävling, men ett längre liv. Herrejösses vad mycket skratt det blev!
Fina fina klassen på utsparksträningen. Vi ska springa först ut i det sjukt långa ledet och jag hamnade dessutom allra längst fram. Simon ba "du kommer snubbla". Okej, vi får se. 
Här är hon, älskade Lin. Bilden tog jag häromdagen när jag var hemma hos dem i kommakomma som hon brukade säga. Dessvärre tar jag nog pris som världens sämsta moster som inte tog en enda bild där hennes ansikte syntes vid det tillfället. Det förklarar varför jag inte valde något annat foto. 
 
Klockan tickar och nu ska jag göra mig redo för Ebbas kalejs och sedan pallra mig bort mot en träff med klassen. Ha det bra alla alla! 
 
0 kommentarer