Sommarönskningar

Sommar sommar sommar. Lyssnar på Sommar i P1 varje eftermiddag, dricker kaffe, har lock för öronen och svettas i solen. Svettas i solen har jag gjort i två dagar. Första gången igår när jag solade på Simons terrass på morgonkvisten. Andra gången när jag stod och trängdes med reagalna sölvesborgare på en bakgård tidigt imorse. Mamma hade skickat dit mig för att köpa ett par löparskor åt henne. Som en klapp på axeln köpte jag finfrallor från Ritz med mig hem. 

Nu har jag klämt i mig en rejäl surdegsbit, en kopp kaffe och typ fem glas juice och känner mig redo för att dela ut tackkort och åka iväg mot en strand. 
 
 
Önskar mig en trädgård, en hängmatta och ett par birkenstocks idag. Det sistnämnda ligger förpackad på någon DHL central och är påväg till mina små knubbiga fötter. De kommer göra att jag kan gå spontana promenader från strand till skog, osv. En trädgård får jag väl låna någonstans.... Gällande hängmatta har mormor en hammock som är otroligt skön och ger skugga med utsikt över viken. Alltså tror jag att sommaren kommer bli underbar och dagen magnifik!

Ha en toppenbra sommardag!! 
 
0 kommentarer