Elände

 
Det är en jobbig och tuff tid för de i min närhet. Jag önskar så att jag kunde hjälpa de som är verkligt sjuka. De som svävar mellan liv och död i denna stund. Kunna vara till hjälp. Jag önskar att jag kunde strö ett friskt stoft över dessa och ge livet tillbaka. Men det går inte. Och det gör så fruktansvärt ont att vara otillräcklig. 
Det värsta är att veta att andra bär runt på krossade hjärtan, sorgen efter en nära familjemedlem, eller de som bär runt på en ängslan inför vad som komma skall. 
Livet är orättvist i många anseenden. Vissa drabbas av allt, och andra av inget. 
Vi utanför då? Vad gör vi?
Jag tror att vi måste se till att leva. Leva för de andra och leva för oss.

<3 
1 kommentar

Bilder från en fredag


Detta var några få delar ur min fredag. På kalaset hos min kusin Tilde bad jag henne ta en bild på mitt hår och i gengäld tog jag en bild på henne också. På söndag blir hon fjorton år, min lilla kusse... Det bör tilläggas att jag inte är någon hejare på att ta bilder på mig själv och därav avsaknaden av sådana porträtt. 
På alla nedersta bilden sitter jag, Tilde och Lisa i ett badkar någonstans. Ovanför den bilden ser ni mina vita strumpbyxor och mina älskade dr Martens som jag spatserade omkring i idag. 

Jag önskar er en fin helg! Kramar! 


0 kommentarer

Frisörbesök

Godmorgon! 
Inte alltid det finnes möjlighet att skriva ett blogginlägg innan skolan klockan sju på morgonen . Alldeles strax ska jag borsta tänderna och spruta på parfym och sedan gå ner till tåget. 
Igår var jag hos sin frisören och slingade håret. Nu är jag äntligen kvitt råttfärgen!

Visar er bild en annan dag. Jag är sämst på att ta egobilder.

Nu ska jag skynda mig iväg! Ha en fin fredag <3 

0 kommentarer