Skärgårdshelg

Det är ynka ynka två dagar kvar tills skrivarkursen börjar. Jag längtar och längtar! Speciellt efter idag, när jag var nere på biblioteket och förnyade mitt lånekort för att kunna börja låna böckerna på litteraturlistan. Dessutom fick jag välja en bok ur två postlådor, eftersom jag blev myndig för ett år sedan. Så jag valde helt sonika en serieteckningsbok av Liv Strömqvist. Har ju hört talas om den där personen och blev glad när jag såg att hon skrivit och ritat om Tage Danielsson i den. Jag älskar Tage Danielsson. 
 
Men i det här inlägget tänkte jag skriva om någonting helt annat än böcker. Jag tänkte skriva om min fantastiska helg som inte började fullt så fantastiskt.
I lördags öste regnet ner. Det mullrade omkring mig, och det kändes som att solen aldrig skulle titta fram mer. Men lyckligtvis gjorde den det, tack och lov! Simon och hans familj och jag satt oss i deras fina lilla båt och pruttade ut mot en av de vackra öarna i Karlshamns skärgård. Där skulle vi stanna återstoden av dagen och kvällen och natten och förmiddagen därpå. 
Untitled
Utsikten från stugan var ju helt magisk!
Untitled
Här stod jag och drack rödvin när Simons kusin kom springandes. Oklart vad som hände sen.
UntitledSimon spelar något ur sitt minne.
Untitled
Och så de springande kusinerna!
 
DSC_0611
Sedan la sig mörkret över ön och fastlandet.
 
Dagen därpå åkte vi båt, hoppade från klippor och vilade under gassande solsken. Jag har levt min dröm. Åtminstone för en helg.
0 kommentarer