Framtiden

Vi hade historia idag. Jag tycker om historia. Men jag tycker inte om när LO kommer in och börjar prata arbete med oss istället. Så jag kollade min mejl. Ett inkommande från Österlens Folkhögskolas kansli. Å maj gadd, tänkte jag, nu har de skrivit för att säga att jag tyvärr inte blivit antagen till höstens skrivarkurs. Min puls steg och tillslut blev jag alldeles skakig i hela kroppen. Jag försökte avleda nervositeten med att lyssna på föredraget framför mig, men kunde absolut inte fokusera på A-kassor och arbetsvillkor när min nästa framtid kanske kanske fanns där i skärmen. Så jag bestämde mig för att göra lidandet kort. Klick klick vänta. Jag höll handen för ögonen innan jag vågade möta beskedet. 
 
Jag var antagen. 
1 kommentar

Solrosor och sånt

Solen sken och värmde idag, perfekt planteringsdag med andra ord!
 
Jag har inga kunskaper om det där egentligen, därför brukar jag köpa färdiga "kit" från IKEA. Denna gång var det en blandning av solrosor och andra blommor som jag inte kan namnet på. Nu står de små muggarna i mitt fönster och jag väntar med spänning på att det ska börja gro däri. 

 
Faten fick jag av min storasyster Ida för ett tag sedan. Tills jag flyttat till något eget ställe, får de lov att agera underlägg. 
1 kommentar

Köpenhamn med ES12b

 
 
 
Ungefär såhär såg det ut när klassen var i Köpenhamn. Vi åkte i torsdags och har sedan dess druckit öl, åkt karuseller, varit på två museum och skrattat i kopiösa mängder. Fasiken vad kul det har varit. Idag är det 54 dagar kvar tills vi säger hejdå till varandra. 
0 kommentarer