Lugna söndag

 
 
Mysig höst
 
Godmorgon!
Fick lite inspiration av Nathalie, att använda Polywore för att göra inspirerande kollage. Första försöket ser ni här ovan, och det är ungefär så jag planerar att handla i New York. Jag älskar att resa och se nya platser, något som jag definitivt fått göra detta året. New York blir tredje stoppet på listan, och jag får lite ångest över att jag inte lagt upp en enda bild från årets tidigare resor, men det kommer!
Nu ska jag klä mig bekvämt, gå med Paxel och sedan köra hem från landet och lugnet. 
Kramar 
0 kommentarer

Efterlängtat

Hejhopp! Äntligen fredag tänkte jag. Äntligen ska jag ut i ensamheten tänkte jag. Äntligen ska jag hinna och orka plugga tänkte jag. Det slutade med strömavbrott och att obehagliga tankar om Tok Reine dök upp och skrämde livet ur mig. Så jag och Axel hoppade in i bilen och körde hem till elen och tryggheten. Ja, jag har tagit körkort nu och jag är så stolt och glad över det. Älskar att känna frihet. Okej, jag ska göra ett nytt försök imorgon. Tills dess, sov så gott!

0 kommentarer

Höstidyll

Finns det något mer idylliskt än att vara ute i skog och mark och plocka svamp & lingon? Det gjorde vi idag, efter att vi vaknat upp i Kåraboda. Jag älskar verkligen hösten. Helst precis i begynnelsen av den, när löven ändrar färg och när man fryser lagom mycket.

Jag tänkte också passa på att säga att jag ska börja blogga igen. Ska ska ska. För jag saknar det nu faktiskt.


0 kommentarer