Fina saker

Hej alla!
 
Denna onsdag spenderar jag vid köksbordet... Det är så mycket skolarbete som ska göras att dessvärre hela dagen måste tillbringas här, med P1 och kaffekopp på kaffekopp. 
Men såklart kan jag inte låta bli att kolla runt på olika hemsidor och givetvis hittar jag massa fina saker som jag tänker skramla ihop till någon gång. Eller kanske önska mig i julklapp, för julen närmar sig minsann med stormsteg. 
 
Önskelista 2014
 
(Bidrag till en macbook pro (måste nämligen lämna bort skoldatorn vid studenten)), en superduperfin tekopp från Marimekko, en kånken med rum för laptopen i ryggen, vinglas från Ittala (essence), ljusstake från Lagerhaus, Body butter från the Body shop. 
 
Nu måste jag ta mig i kragen och slutföra de där jädra uppgifterna. 
Kramar 
 
 
0 kommentarer

Mitt höstlov

Måndagen vet ni redan. På tisdagsmorgonen ringde syster Ida, och precis efter min och Nellys morgonrunda med hundarna, åkte vi till secondhand affären i grannkommunen. Givetvis plockade jag på mig porslin som får vänta uppe i Kåraboda tills jag får dem i julklapp... Därefter åt gick jag till tandläkaren för att sedan avnjuta en superduper god middag hos Ann.
Onsdagen kom snabbt därpå. Då hoppade Simon, Lisa och jag in i bilen och körde till farmor och farfar. Där tittade vi i gamla fotoalbum och såg på farfars filmer från de gångna åren och åt, givetvis.På torsdagen hängde vi med Ida och Lin igen. Åt och skrattade mest hela tiden.Fredagen gick lugnt och stillsamt till, fram tills sena kvällen. Då var det galej i Karlshamn. Natta och jag tänkte att vi skulle se likadana ut på maskeraden och såhär blev det.
Vaknade hos min käraste pöjk, äcklig med tungt huvud. Det blev ingen sovmorgon denna dag, utan Lisa och jag skulle åka och bada med kusinvitamin. Bästa dagenefter sysslan!Så såg min vecka ut. En vecka till hade inte varit så pjåkigt, men nu har man inte så mycket till val... Ta hand om er!
0 kommentarer

New York - andra delen

Och nu var denna veckan över. Det gick sådär hiskeligt snabbt, som jag befarade men vad tusan. Jag har gjort precis det jag velat -  och struntat i skolan för en gångs skull.... 
 
Nu hade jag tänkt visa er dag två i New York. På morgonen begav vi oss från vårt hotell på New Jersey, mot 9/11 memorial. Där ett av tornen stod, var istället en variant på minnesmärke uppbyggt. Namnen stod ingraverade på en mur, varifrån vatten rann i en oändlig ström. Runt platsen rådde ett särskilt lugn. Pulsen utanför kändes plötsligt avlägsen. Hur denna händelse skakade om västvärlden kändes i varenda cell i kroppen. 

 
 
Därefter valde vi att ta tunnelbanan mot China Town. Även det var en särskild upplevelse i sig. En stad i staden. 

 
Efter ett par timmars strosande tänkte vi att det vore trevligt att gå genom Little Italy och sedan vidare in mot kärnan. 

 
Kvällen avslutades med pasta i mini Italien. Mumsigt och fint. 
 
0 kommentarer