Skärgårdsmidsommar

Det blev ytterligare en midsommar i skärgården. Denna gång just sådär skärgårdsidyllisk som man önskar. 
Blomplockarpromenad och kranspyssel. Sill, gräddfil och köttbullar. Dans runt midsommarstången. Och en sol som aldrig gick ned. 

Ön var ett perfekt ställe för mina fantastier. Mina oändliga framtidsdrömmar som mestadels kretsar kring en trästuga med glasveranda. 

 
Ungefär såhär såg det ut. Jag hade det så himla bra, och det blev som en välbehövlig semester. Nu har jag i alla fall fått min beskärda del av sommarlovet för ett par veckor framåt. 
I måndags påbörjades första perioden som feriearbetare i kommunen och jag ser med glädje fram emot vecka två, trots ansträngningen och tröttheten. 

Jag hoppas innerligt att era midsomrar därute var sådär härligt idylliska eller bara helt enkelt fantastiska. Ta hand om er och njut av sommarens fina dagar!
0 kommentarer

Skolavslutningen 2014

Det var nästan en vecka sedan nu. Sedan Simon och resten av treorna tog studenten och vi övriga firade sommarlovets början. Jag var så lycklig då, så lycklig nu. Betygen och inlämningarna och påfrestningarna från året luckrades upp. Såhär såg det ut när vi i Väggaskolans kör sjöng för avgångseleverna, när en orkester i fjärran börjar spela "sjung om studentens lyckliga dar" och när studenterna kom utspringandes med händerna sammanflätade. 

 
0 kommentarer

En födelsedag och en nationaldag

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Lins födelsedag!
Ett helt år blir hon minsann idag, min älskade systerdotter... 
 
Passande nog träffade jag hela flocken i fredags. Vi var uppe i Idas och Kalles nyinköpta hus. Vackert, idylliskt och Bullerbyaktigt. Ett paradis och en egen värld. 


Det var en dag med barnen som jag älskar så otroligt mycket. Och stort grattis till lilla Linfisen på stora ettårsdagen! <3 
1 kommentar