Septemberlördag

Igår var vi i Malmö för att fira mormor. 
Efter mycket fika och kaffe och bilåkande kom vi till operan. Jag fullkomligt älskar stämningen och känslan när man är på sådana ställen. Det var andra gången denna veckan. I torsdags var vi nämligen i Göteborg med esteterna för att se La cage aux folles på Göteborgsoperan. 
I alla fall, senare på kvällen åt vi på mysigaste restaurangen som hade så fantastiskt god mat. 
En minst sagt utmärkt utflyktsdag!

Kusin, jag i samvetsklänning och lillasyster poserar. 
0 kommentarer

Skansar

Fortsättningen. Detta var lördagen då vi steg upp lagom tidigt, löste melodikrysset och drack te, tog buss + tunnelbana in mot stan, strosade runt, köpte mat och tog så småningom spårvagnen ut mot Djurgården och Skansen. 
Det bästa var att vi åt vår lilla matsäck på en gräsplätt vid Allsångsscenen, vilket innebar en fantastisk utsikt. Oslagbart. 
Senare på kvällen gick vi på bio och avslutade dagen med prat över en kopp kaffe på Esoresso house. 

 
0 kommentarer

En formidabel afton

Det var ett tag sedan sist... Förlåt för det... Har däremot fått lite inspiration på sistone så kanske blir bättre i fortsättningen, kanske... 
 
Förra helgen åkte jag framåt torsdagskvällen upp mot Stockholm. Lite nervöst och pirrigt att åka iväg själv men jag trivs verkligen på tåg - läsa, se film, filosofiera... Men kände mig så liten. Liten behövde jag inte vara särskilt länge för på centralen i Stockholm blev jag så varmt mottagen och kände mig med ens trygg och hemma trots att jag aldrig tidigare varit hos Becka och Victoria. 
Det blev en underbart mysig helg! Så fina fina människor. De tog med mig till Gamla stan, upp i Katarinahissen, på stan, till Skansen, på bio, till Ikea och bjöd utöver det på mysig hemmakväll och så mycket prat, skratt och musik alla dagar. 
 
Det blev ju så oftantligt många bilder, så kanske bäst att jag delar upp dem litegrann.... 

 
 
0 kommentarer