En fredagskväll

Ikväll har vi träffat våra fina kusiner. 
Det spelas mycket musik och Tilde utmanade mig på ett parti schack också. Helt plötsligt känns det som vi är jämngamla när vi sitter och dricker kaffe och äter nötter tillsammans... 


Vi tittade även igenom alla bilder från vår resa till Filippinerna som var för nästan ett år sedan. Det är med otrolig värme jag minns de veckorna, men det var ett sådant uppvakande från min sida. Deras levnadsstandard är en helt annan än vår och när de nu råkat ut för denna fruktansvärda naturkatastrof blir den verkligen inte bättre... Jag tänker på dem där nere jämt och känner mig så fruktansvärt maktlös. 


Hoppas allt är bra med er! Många kramar! 
0 kommentarer

En framtidsdröm

 
Frans och Lisa är riktiga kompisar, det syns på långa vägar och det värmer oerhört! 

Ja, vi åkte till det som blivit ungefär som mitt och Lisas andra hem, igår och kom hem i eftermiddags. 
Sedan dess har jag endast läst, lyssnat på julmusik och kollat utbildningar... Tänkte att jag måste börja få ett hum om vad jag vill göra efter gymnasiet. Det enda jag vet är att ett år utan skola och istället jobba och resa hade varit roligt - få nya erfarenheter och pengar, haha. Sedan tänkte jag plugga i Lund eller Kalmar, men till vad? Vet ej... Kan inte direkt sätta fingret på vad jag är duktig på eller något som intresserar mig så pass mycket att jag vill plugga länge och sedan arbeta som det, förhoppningsvis, resten utav mitt yrkesliv. 
En enda sak vet jag, och det är att jag någon dag vill bo ett rött hus med glasveranda, vita knutar, trädgård med knotiga äppelträd och hängmatta tillsammans med mina barn och min man och min hund. Ungefär så. Alternativt i en bullerby tillsammans med mina systrar i ett varsitt rött hus och ha en stor gård ihop.

Jag drömmer så mycket, kanske på tok för mycket. Är inne i en ålder där det känns som att allting är möjligt och det är fantastiskt egentligen. 
0 kommentarer

Novembermörker


Mitt rum denna novemberkväll med tända ljus och julmusik. Återstoden av denna dag kommer jag tillbringa med engelskabok och franskabok. Sedan är det ju Downton och Så mycket bättre på tv lite senare.
Mer intressant än så är det inte för tillfället. 

Ha det bra alla!
0 kommentarer