Vi har solen i ögonen


Vi var på stranden, Lisa och jag, och lyssnade på Lars W, läste Perks of being a wallflower och skrattade så det krampade i magen. 
Kära systra mi. Du är allt bra du. 

Just nu håller jag på att fylla resväskan, för imorgon inleds nämligen mina tre lägerveckor. Becka och jag ska jobba i lägerköket, eftersom att vi sedan många år är för stora för att vara lägerbarn, men absolut inte vill lämna det som ligger oss så nära. Åh. Det kommer bli episkt, som Becka sa. 

Ta hand om er och njut av denna fantastiska tid. 
Kramar. 
0 kommentarer

Skärgårdsäventyr


Det där var ett par bilder från min skärgårdsmidsommar. 
 
I torsdags fick jag nämligen följa med Simon och hans familj ut med deras båt. Att tuffa runt ute i det ljuvliga sommarlandskapet var tämligen fint. Det var allra första gången för min del och nog blev jag förtjust alltid. Med lata dagar med god mat, en bra bok, fina vyer och fina människor blir man inte annat. 
Jag kan inte vara ute på havet utan att höra temat till Skärgårdsdoktorn i huvudet och då blir det verkigen som på film. 

Det var bara otroligt synd att solen inte alltid sken så man kunde vara ute och sola och bada. Fast trots detta har jag tagit årets första dopp och nu känns det banne mig i hela kroppen att det är sommar. 

Nog för att det var skönt att vara iväg, men att få komma hem och duscha och vara utan havsgunget var minsann inte så pjåkigt det heller...

Hoppas ni har haft en fin midsommarhelg! 
Kram kram
 
0 kommentarer

Bloglovin

 Följ min blogg med Bloglovin
0 kommentarer