Det lider mot sitt slut

Gott nytt år till er alla!
Hoppas erat tvåtusentretton varit underbart och att året som närmar sig blir ännu bättre!
Kramar! 


0 kommentarer

Kajsa Lisa

Godmorgon!

Älskar känslan av att vakna upp mellan rena och mjuka lakan och sedan koppla Axel och ge sig ut, trots att dagen är grå. Älskar känslan när en genast väljer en annan väg för att istället gå den långa promenaden. Älskar känslan när man kommer hem, lagom trött i kroppen, suktandes efter en kopp hett te. 

Mamma har bestämt att vi ska ha bakdag här hemma (det kommer sluta med att det bara är jag som bakar - Lisa ger liksom alltid upp ganska kvickt). Fast idag är det väl okej att hon inte hjälper till så mycket, imorgon är det nämligen hennes fjortonde födelsedag. Trots ålderskillnaden mellan oss är hon en utav mina bästa vänner. 

Denna bok fick Lisa i julklapp av Ida och Emma. Hon är inget Björn Borg fan, men är världens Svensson, Svensson fantast. Så nu äger hon denna bok - liksom Gustav Svensson. 
 
Ha en fin fin dag alla! 
0 kommentarer

En sista lördag i December

Hej alla!

Har väldigt dåligt samvete över att jag inte ens skrivit och önskat er en god jul... Men jag hoppas ni har haft supermysiga dagar!
Det har jag sannerligen haft i alla fall... Det har varit precis lagom mycket på min agenda och sådana sköna luckor där man kan hinna med spontanitet eller bara gå och lulla i pyjamasen hela dagar! 

Idag vaknade jag hos käraste Simonpimon och sedan eftermiddagen har jag umgåtts med finaste Agnes. Vi har pratat och bakat i hur många timmar som helst ungefär. 


Vissa dagar känner man tacksamheten för allt man har sådär extra tydligt. Idag är en sån dag, igår var en sån dag. 
Kan inte förstå att jag har så fantastiska personer runt omkring mig precis hela tiden. Vad har jag gjort för att förtjäna det?!

Tack alla för att ni finns! <3
0 kommentarer