Nya klänningskärleken

Struntade i den stickade tröjan över större delen av dagen. Du underbara sommarvärme!! 
 
Rummet fylls utav tonerna av populärmusik. Det känns jätte konstigt att något som One Direction ljuder härinne, något jag aldrig trodde skulle hända. 
Anledningen är nämligen den att vår klass ämnar ha en barnturné om några veckor. Det ska bli väldigt roligt faktiskt.Speciellt om vi får in lite Astrid-musik och andra go bitar från våra barndomsår i repetoaren. 

Hoppas allt är bra. Kramar!
2 kommentarer

Augustidag

 
Söndag kväll då alltså. 
En solig och varm augustidag var det minsann. 
Bilderna jag nu visat är från återträffen vi hade med ligan vi åkte till Filippinerna med i vintras. Igår anordnades en återträff på mitt ljuvligaste Torsö, som visade sig från sin absolut bästa sida med glittrande hav och strålande sol. 
Idag var återhämtningsdagen då vi tog det lugnt ute hos mormor, jag fortsatte med Flyga drake, boken jag bara kan läsa i små doser eftersom det är så mycket hemska bilder att ta in, gick promenader med småkusinerna och plockade blåbär i de oändliga hav av blåbärsris skogen erbjöd. Sedan tyckte jag det var dags för mig att övningsköra och det går ju sisådär med det, om jag ska vara ärlig...
Tidigare ikväll sprang jag så långt min flåsande kropp förmådde och lugnet i kroppen infann sig därefter under mitt nya favoritprogram med Kalle Moreaus. Musikaliska möten mellan några otroligt kompetenta musiker i ett bedårande landskap. Finare än så kan det ibland inte bli! 

Ha det så bra och ta hand om er! 
0 kommentarer

På cykel


Detta var vår sista sommarlovsdag. Simon och jag cyklade ut till min mormor. Det var på vägen dit en otroligt fin cykeltur med grusvägar, röda sommarstugor med vita knutar, gröna vidder och havet skymtandes en bit längre bort. 
Efter en kopp kaffe och en stunds prat vände vi kosan hemåt igen och sedan vinkade jag av honom på tåget. Min finaste Simson. 

Ikväll, sista kvällen i frihet, ska jag promenera och springa och fylla kånken med nödvändigheter inför morgondagen. Saknar mina vänner en del så det ska bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan ändå... Känns dock som att det kommande året kommer vara om än ännu intensivare och stressigare än ettan, och då blir det icke lätt... Men, men, det finns ingen återvändo. 

Ha det så bra alla! Kramar.
0 kommentarer